Darkfield mikroskopija je...

O nama

    Laboratorija Bulevar – centar za darkfield mikroskopiju predstavlja udruženo delovanje grupe profesionalaca i nadahnutih entuzijasta čija je osnovna misija da budu u službi zdravlja i prevencije bolesti. Na taj način predano radimo na podizanju opšteg zdravstvenog stanja svojih pacijenata i njihove svesti o značaju očuvanja zdravlja.

    Bavimo se darkfield mikroskopijom, granom ortomolekularne i integrativne medicine, preventivnom dijagnostičkom metodom koja daje jedinstven i specifičan ugao sagledavanja kvaliteta krvi. Na taj način u mogućnosti smo da detektujemo promene na krvnim ćelijama i u krvnoj plazmi koje prethode ispoljavanju raznih bolesti ili već egzistiraju u okviru postojećih patoloških stanja.

    U izvesnom smislu darkfield mikroskopija predstavlja prvi korak u preventivnoj i kauzalnoj medicini, zbog čega joj izuzetno verujemo i ponosno je sprovodimo. Baveći se uzrocima bolesti na bazičnom ćelijskom nivou, kako za njihovo sprečavanje, tako i za otklanjanje, preporučujemo prirodne visokokoncentrovane biljne preparate.

    S ponosom predstavljamo naš tim koji čine:

Novica1

Mr ph. Novica Kragujević – medicinski biohemičar, sertifikovani DFM

Bavi se ortomolekularnom, integrativnom medicinom, u okviru koje darkfield mikroskopija predstavlja glavni fokus njegovog interesovanja. Posvećen je novim saznanjima u oblasti preventivne medicine, te stalno radi na ličnom usavršavanju sa željom da preventivno deluje na zdravlje ljudi u cilju očuvanja i poboljšanja istog. Do 2014. godine radio u biohemijskoj laboratoriji Doma zdravlja Stari grad, a od početka 2017. u Biohemijskoj laboratoriji Bulevar, čiji je vlasnik, u kojoj se bavi širokim spektrom analiza iz oblasti kliničke dijagnostike: medicinska biohemija, hematologija, hemostaza, imunohemija, hormoni, biomarkeri, tumorski markeri…

ljilja

Ljiljana Bjelica – stručni konsultant i PR

Radila kao novinar i voditelj na državnim televizijama: Radio-televizija Srbije, RTV Studio B, TV YU Info i RTV Politika. Sem toga ljubav prema medicini doprinela je da stekne višegodišnje iskustvo u više renomiranih biohemijskih laboratorija. U našoj laboratoriji spojila je ljubav prema medijima i medicinskoj dijagnostici.